Gündem

TBMM Genel Kurulunda Hem MHP Hemde AK Parti’ye EYT Eleştirisi

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener yapmış olduğu bir konuşmasında EYT konusuna dair açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler ile ilgili konuşması kapsamında değindiği EYT konusunda sert ifadeler kullanan Meral Akşener vatandaşlara da bazı çağrılarda bulundu.

EYT’LİLERE SEÇİM ÇAĞRISI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu siyasi gündemin en çok gündem olan konularının başında geliyor. Muhalefet partilerinin sık sık değindiği konuya dair açıklamalarda bulunan son isim ise Meral Akşener oldu. Meral Akşener EYT konusunda yapmış olduğu değerlendirmelerinde hem AK Parti hemde MHP’ye eleştirilerde bulunarak şu ifadeleri kullandı. 

” Emeklilikte Yaşa Takılanlar, düzeltiyorum, AK Parti ve MHP’ye takılanlar, halinizden memnun musunuz? Bu soruların cevapları 31 Mart’ta tercihleri belirleyecek. Bu seçim zaten iktidarı değiştirme seçimi değil ama, ufaktan bir kulak çekme seçimi. Bu imkanı size veren bir seçim. Ayağını denk al diyebilirsiniz. Dolayısıyla aziz milletim, değerli kardeşlerim bu kulağı çekerseniz 31’inden sonra yapılacak olan zamlar durur, size kulak verir. Seçmen velinimet olur, herkes sizin ayağınıza gelir, çözüm arar. EYT’liler haşlanmaz, fırçalanmaz onun için 31 Mart’ta vereceğiniz karar, kendiniz için çok önemlidir. Şımarıklığın ortadan kalkmasına bu kulak çekme vesile olacaktır.”

Meral Akşener konuşmasının sonunda ayrıca Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili mücadelelerine devam edeceklerini ifaderek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir