Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

İzmir ilinde bulunan Katip Çelebi Üniversitesi, kendi bünyesinde devamlı olarak  istihdam edilecek olan ”sözleşmeli bilişim personel” alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 16.01.2020 -14.02.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava girecek olan adayların istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlamaları gerekmektedir. Personel alımı 5 meslek grubu için geçerlidir. Yazılım takım lideri,kıdemli yazılımcı, tecrübeli yazılımcı,tecrübeli sistem yöneticisi,dökümantasyon,eğitim destek personeli olmak üzere tam zamanlı olarak sözleşmeli bilişim personeli istihdamı sağlanacaktır.

ADAYLARDA KPSS ŞARTI ARANMAKTADIR

Üniversitenin yayınladığı bildiride kpss şartı ile ilgili şu hususa yer verilmekte;

”ÖSYM tarafından 2018 ve 2019 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) ait KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilir) toplamı esas alınarak, genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday giriş sınavına alınacaktır.”

Adaylarda aranan genel ve özel hususlara dair ayrıntılı bilgi aşağıda verilecek olan linkte yer almaktadır.

Katip Çelebi Üniversitesinin, Bilgi İşlem Daire Başkalığının yayınladığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına dair detaylı bilgiler için tıklayınız 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir