Eğitim

Malatya Valiliğinden Yeni Karar ! 9 İlçede Daha Yarıyıl Tatili Uzadı

Malatya Valiliği tarafından okulların tatili hakkında önemli bir karar verildi. Bu karara göre 9 ilçede daha yarıyıl atilinin uzamasına karar verildi. Ayrıca açıklamada okulların hagi tarihte açılacağına da yer verildi. 

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada yarıyıl tatilinin uzatma kararının Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseleri kapsadığı ifade edildi.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ-Sivrice merkezli deprem nedeniyle ilimize bağlı, Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçeleri ile birlikte Yeşilyurt, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde 10 Şubat 2020 tarihine kadar eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir”

Bu açıklamayla birlikte, Malatya genelinde, anaokulu, ilk, orta ve liselerin tamamında ilk yarı tatili 10 Şubat’a kadar uzatılmış oldu.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından dün bir açıklama yapılmış ve Elazığ’daki tüm ilk, orta ve lise, Malatya’da ise Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinde ilk yarı ara tatilinin 10 Şubat’a kadar uzatıldığı ifade edilmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir