Kamu Haberleri

PTT Genel Müdürü’nden PTT Personel Alımlarına Dair Açıklama

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen PTT AŞ Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren PTT Genel Müdürü Bozgeyik kurumun çalışmaları, icraatları ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. 

Bu kapsamda PTT’nin 2019 ve 2023 hedeflerine değinen PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, yeni şubelerin açılacağını 2013 hedefinin 100 bin personel olduğunu ifade etti. 

PTT GENEL MÜDÜRÜ’NDEN PERSONEL ALIM AÇIKLAMASI

Kenan Bozgeyik, PTT AŞ Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında PTT’nin Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösterdiğini vurguladı. Türkiye’de teknoloji adına yaşanan her yeniliğin arkasında PTT’nin olduğunu ifade eden PTT Genel Müdürü konuşmasında kurumda yaşanan gelişim ve değişim sürecine değindi. Bunun için PTT, PTT iş yerlerinin, PTT matiklerin ve Mobil PTT’lerin sayısını artırarak hizmet ağını genişletmeye devam ettiklerini ifade eden PTT Genel Müdürü Bozgeyik şu açıklamalarda bulundu. 

100 Bin Personel Hedefi

“Kamuoyuyla daha önce paylaştığımız bir hedefimiz var. Vatandaşımız bulunduğu yerden hangi yöne giderse gitsin, 20 dakika içinde bir PTT şubesine ulaşacak. 3 bin 445 olan Pttmatik sayısını 2019 yılı sonuna kadar 5 bine yükseltmeyi hedefliyoruz. Erişilebilir ve ulaşılabilir olma ilkelerinden kurum olarak asla vazgeçmeyeceğiz. 100 bin personel ve 15 bin iş yerine ulaşmak da 2023 hedeflerimiz arasında”

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik konuşmasının sonunda ayrıca şube sayılarını artıracaklarını ifade etti. Kenan Bozgeyik açıklamalarında ayrıca 2019 yılı itibariyle teknik altyapı çalışmaları tamamlandığında El-Bab’a bağlı Biza ve Kabasin ile Azez’e bağlı Soran’a da Pttmatik kuracaklarını bildirdi. 

PTTCELL ve PTTeM Personel Alımı İçin İlan Yayımladılar

PTT Personel Alımlarından Sürekli Haberdar için mobil uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir