Genel

Pegasus Genel Müdürü açıklama yaptı! Gözyaşlarını tutamadı

Pegasus genel Müdürlüğü Mehmet Tevfik Nane açıklama yaptı. Konuşmasını yaparken gözleri dolan Nane “Kara kutu emniyet altına alındı, deşifre çalışmaları başladı. Tüm pilotlarımız risk varsa pas geçmeleri için uyarılır. Bundan sonraki işimiz yara sarma dönemidir.” Dedi.

Saat 13.30 da düzenlenen pegasus bilgilendirme toplantısında Mehmet Tevfik Nane açıklama yaptı. Nane konuşmasında, 180 misafirin 3 ününü hayatını kaybettiğini ve 56 kişinin de taburcu edildiğini açıkladı.Kaza hakkında araştırmaların devam ettiğini söyleyen Nane “Kara kutu emniyet altına alındı, deşifre çalışmaları başladı. Tüm pilotlarımız risk varsa pas geçmeleri için uyarılır. Bundan sonraki işimiz yara sarma dönemidir.” dedi.

Ne gerekiyorsa yapılacak

Duygulandığı görülen Genel Müdür kazada yaralanan herkese her türlü yardımcı olacaklarını söyleyerek, “Buraya gelmek hiç kolay değil özellikle can kaybının ve hasarların olduğu noktada konuşmak kolay değil bundan sonraki işimiz ne görevimiz varsa yapmaktır.” İfadelerini kullandı. Hastanede tedavi görenler için ekiplerinin sürekli takipte olduklarını ve ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen nane açıklama yaptığı basın mensuplarına da mesajlarını kamuoyuna ilettikleri için teşekkür etti.
Pegasus Genel Müdürü açıklama sonunda basının sorularını kabul etmeyeceğini söyleyerek, zamanla gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir