Personel Alımı

OGM Yüksek Maaşla Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Resmi Gazete aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Söz konusu ilanda yüksek maaşla farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. İlanın detaylarını ve aranan şartları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz...

OGM tarafından Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında bir ilan yayımlandı. Bu ilanda farklı pozisyonlarda yüksek maaşla kamu personeli alımı yapılacağı ifade dildi.

Konu ile ilgili olarak OGM tarafından yayımlanan ilanda “Orman Genel Müdürlüğünce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından 4/B sözleşmeli statüsünde “1 (Bir) Sözleşmeli Pilot ve 1 (Bir) Uçak Bakım Kontrol Makinisti” alınacaktır.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

OGM tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 17 Şubat 2020 tarihinde yapmaya başlayacak ve işlemler 21 Şubat 2020 tarihine kadar devam edebilecektir. İlana başvurular Beştepe Mah. Söğütözü Cad. No: 8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA (Tel:0 312 296 41 24)” adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğü adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Ayrıca başvuruların mesai saatleri içinde yapılması gerekmektedir.

OGM Personel Alımı
OGM Personel Alımı

ARANAN ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra OGM tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

(1) Türk vatandaşı olmak.

(2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

(3) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

(4) Askerlik hizmetini yapmış olmak.

(5) Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek.

(6) Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak.

(7) Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak mülakatta başarılı olmak.

İlanın detayları için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir