Gündem

Kandilli Duyurdu: 2 İlimizde Peş Peşe Deprem Oldu

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından bir açıklama yapılarak iki ilimizde peş peşe deprem olduğu ifade edildi.

Kandilli tarafından korkutan bir açıklama yapıldı. Boğaziçi Üniversitesi Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından bir açıklama yapılarak iki ilimizde peş peşe depremlerin olduğu ifade edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada Akdeniz ve Elazığ’da deprem olduğu ifade edildi.

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada depremin şiddeti ve yerin kaç km altında olduğu belirtildi.

Kandilli Depremi Duyurdu
Kandilli Depremi Duyurdu

PEŞ PEŞE DEPREMLER

Yapılan açıklamada Akdeniz’de yerin 14,2 km derinliğinde 3,9 şiddetinde deprem olduğu ifade edildi. Bu deprem Muğla ve İzmir’den hissedildi.

Elazığ’daki deprem ise 3,5 şiddetinde ve yerin sadece 2 km altında oldu. Elazığ’da meydana gelen bu deprem yerin sadece 2 km altında meydana gelmesinden dolayı daha fazla hissedildi.

Türkiye’deki son depremler için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir