Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib’den Gelen 1 Milyon Kişiyi Kabul Etme Durumumuz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında İdlib hakkında değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek olan 1 milyon kişiyi kabul etme durumumuzun olmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan ziyaretinden dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Cumhurbaşkanı burada yaptığı açıklamalarında İdlib’den gelen göç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarında rejimin gözlem noktalarımızı kuşatmaya başladığını ifade ederek buna sessiz kalmamızın mümkün olmadığını ifade etti.

Gelen göç ile ilgili olarak ise Cumhurbaşkanı  1 milyon kişiyi kabul etme durumumuzun olmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamalar
Cumhurbaşkanı Açıklamalar

CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Rejimin gözlem noktalarımızı kuşatmaya başladığını görüyoruz. Sessiz kalmamız mümkün değil, onlara karşı gereğini yapıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, “Aslolan şey, 1 milyona yakın İdlib halkının bugün bizim sınırlarımıza doğru hareket halinde olması. Biz zaten 3,5-4 milyon insana ev sahipliği yapıyoruz. Bu 1 milyonu da kabul etme durumuz maalesef yok.

SÜPER LİG TARTIŞMALARI AÇIKLAMASI

Bu ülkeye hizmet veren Bakan arkadaşlarımızı kalkıp da bu işin içine bulaştırmak çok ciddi bir yanlıştır. Herhangi bir Bakanımız hakkında ‘filanca kulübü şöyle destekliyor, bir kulübe şöyle tavrı var’ gibi yaklaşımları kabullenmemiz mümkün değil.

Tabi öncelikle son viraja girilirken hakikaten böyle bir rekabetin olması çok güzel bir şey. Sevindirici de. Fakat Federasyonun bu noktadaki attığı adımlarda tarafgirlik içerisinde olduğuna ben ihtimal vermiyorum.

Nitekim aldıkları kararlarla şu son 3-4 maça yönelik adil davrandıkları da ortada. Bugüne kadar bu tür maçlar zaten pek de federasyona gelmezdi. Hakemler düdüğü çalmıştı iş bitmişti, böyle bakıyorduk.VAR sisteminin de tabi eksileri var, artıları var. Bazı yerlerde bakıyorsunuz, hakikaten isabetli kararlar çıkıyor.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu sürecin daha geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum. Geçiş döneminde bu tür eksikler olabilir. Zaman içerisinde sistem tam anlamıyla oturacaktır. Ben bir Fenerbahçeliyim, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Yüksek Divan Kurulu üyesiyim ama özellikle arkadaşlarıma yönelik sarf edilen hakaretamiz ifadeler yenir yutulur şeyler değildir.

Bir defa bu ülkeye hizmet veren bakan arkadaşlarımızı kalkıp da bu işin içine bulaştırmak çok ciddi bir yanlıştır. Kulüplerimizin yöneticilerinin bu konuda bir defa çok dikkatli olmaları, tribünlerdeki gelişmelere sahip olmaları lazım. Biliyorsunuz zaten sosyal medyada da bu tür hakaretlerin, iftiraların cezalandırılmasına yönelik bazı kararlar var. Sosyal medyada da bunların bedelini ödetmeden bu işi bırakmayız. ”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir