Gündem

Belediye Başkanı Kesimoğlu Muharrem İnce’ye Kafa Attı

CHP’de Muharrem İnce ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu arasındaki kavga iddiası gündeme bomba gibi düştü. Buna göre Belediye Başkanı Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı iddia edildi.

İddia CHP’de hareketliliğe neden oldu. İnternethaber’in aktardıklarına göre Cumartesi gecesi Muharrem İnce’nin Ankara’daki ofisinde bir kavga yaşandı. Nedeni bilinmeyen tartışma sırasında Belediye Başkanı Kesmoğlu’nun Muharrem İnce’ye kafa attığı ve İnce’nin burnunda hasar oluştuğu ifade edildi.

MUHARREM İNCE’YE KAFA ATTI

Söz konusu haberde Kesimoğlu’nun, ofisten ayrılırken İnce’yi darp ettiği, İnce’nin burnunun kanadığı, ancak olayın duyulmaması için hastaneye gitmediği ifade edildi. Kafa atma olayının yaşandığı toplantıda eski Yalova Valisi Yusuf Erbay’ın da bulunduğu belirtildi.

Muharrem İnce’nin ise yetkililerin telefonlarına çıkmayarak WhatsApp üzerinden “Dedikoduyu duydum” notu ile fotoğrafını gönderdi. Kesimoğlu ise söz konusu olay hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Kesimoğlu İnce'ye Kafa Attı
Kesimoğlu İnce’ye Kafa Attı

Mehmet Kesimoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçiminde CHP listesinden aday gösterilmeyince istifa edip bağımsız aday olmuş ve yeniden seçilmişti. Kesimoğlu, genel başkanlık yarışında İnce’ye destek verdiği için aday gösterilmediğini söylemişti.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir