Kamu Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız personel alımı için başvurular devam ediyor! Nasıl başvuru yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 150 mahallede açılacak kreşler için personel alımı yapılacağını duyurdu. Ekrem İmamoğlu tarafından sosyal medya üzerinden duyurulan ilanda KPSS şartsız belediye bünyesinde çalışmak isteyenler için başvurular başladı. Peki, başvurular nasıl yapılacak?

Ekrem İmamoğlu seçimlerden önce sözünü verdiği 150 mahalleye kreş projesinin tamamlamak üzere olduğunu duyurdu. Bitmek üzere olan kreşlerde çalışmak üzere okul öncesi öğretmeni ve çocuk gelişim eğitimi elemanı aradıklarını açıkladı. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, “İstanbul’un çocuklarına söz verdiğimiz kreşlerin yapımı bitmek üzere. Şimdi bu kreşler için ‘Yuvamız İstanbul’ diyen çalışma arkadaşları arıyoruz” dedi

Kimler başvurabilir?

Kreşlerde görevlendirilmek üzere okul öncesi öğretmeni ile çocuk gelişimi bölümlerinden mezun olan adaylar aranıyor. Ancak yeni açılacak olan kreşlerde diğer pozisyonlar içinde personel alımı olacağı tahmin ediliyor.

Nasıl Başvurulur?

Başkan İmamoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda alımların kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden yapılacağını duyurdu. Adaylar bu sayfaya girdiklerinde üye olmaları gerekiyor. Ad, soyad, e-posta, şifre bilgileri ile üye olan adaylar özgeçmişlerini bu site üzerinden gönderebilirler. Başvuruların tamamlanmasının ardından uygun görülen adaylar için mülakat sınavına davet edilmesi bekleniyor.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir