Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi ve Müşteri Danışmanı Alım İlanı Yayımladı

Garanti Bankası kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. Banka tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacak kadrolar Güvenlik Görevlisi ve Müşteri Danışmanı olarak açıklandı. 

Bu iki kadro için yayımlanan ilana ilişkin bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilana göre Güvenlik Görevlisi alımları İstanbul’da yapılacak.

En az lise mezunu adayların başvuru yapacağı ilana dair detaylar şu şekilde; İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında ikamet ediyorsanız En az lise mezunuysanız Silahlı güvenlik kimliği sahibiyseniz (erkek adaylar için) Boyunuz minimum 1.75 ise Tercihen herhangi bir sektörde güvenlik görevlisi pozisyonunda minimum 1 yıllık deneyime sahipseniz Disiplinli ve sorumluluk sahibiyseniz Esnek zamanlı olarak (vardiyalı) çalışabilme engeliniz yoksa Askerlik görevini tamamlamışsanız (erkek adaylar için).

MÜŞTERİ DANIŞMANI ALIM İLANI

Yayımlanan diğer ilanda ise Garanti Bankası Müşteri Danışmanı alımı yapacağını duyurdu. Ağrı’da gerçekleştirileceği ilan edilen alım için talep edilen koşullar şunlar;

En az lisans mezunu olmak, Henüz 30 yaşından küçük olmak, Ağrı’da ikamet etmek yada edebilecek olmak, Segem Sertifikası’na sahipseniz (tercihen) Askerlik görevinizi tamamlamışsanız ya da en az 1 yıl tecil ettirdiyseniz (erkek adaylar için) Kendinizi pozitif, güler yüzlü, iletişim ve ikna becerileri yüksek olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Garanti Bankası personel alımlarını kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruyor. Bu kapsamda ilana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını bu kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacak. 

İlana için; (https://goo.gl/aPLuJv)

NOT: Yukarıda yer alan bağlantı metnini kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir