Özel sektör İş İlanları

PTT İştiraki PTTeM Personel Alım İlanı Yayımladı (Açık Pozisyonlar)

PTTeM kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. PTT iştiraki olan ve tanzim satışlarında aktif rol alan PTTeM yayımladığı ilanında bilişim kadrolarına personel alımı yapacak. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan bu açık kadrolar ve ayrıntıları şu şekilde.

PTTeM PERSONEL ALIM İLANI

PTTeM tarafından yayımlanan personel alım ilanında 2 farklı kadroda personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilana göre alımlar iOS Developer, PHP Developer pozisyonlarına yapılacak. Yüksek maaş ile alınacak bu kadrolar için ilan edilen koşullar şunlar;

iOS Developer Başvuru Koşulları

Söz konusu kadroya başvuruda bulunacak adaylar için yapılan açıklamada iş tanımı şu şekilde aktarıldı. ”PtteM A.Ş. nin mevcut ve yeni başlayacak projelerinde görevlendirilmek üzere İOS Developer çalışma arkadaşı aramaktayız.”

Başvuru Koşulları

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, En az 3 yıl Swift ile iOS uygulama geliştirme konusunda deneyimli, Swift ile aktif olarak çalışan ve Objective-C konusunda bilgi sahibi. OOP konusunda bilgi ve tecrübe sahibi, HTTP, REST, JSON teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim sahibi, AutoLayout konusunda bilgi ve deneyim sahibi, Unit test yazma konusunda bilgi sahibi, Asenkron programlama tekniklilerine hâkim, Popüler 3rd party kütüphaneleri kulanan (Firebase, Alamofire, SDWebImage, SnapKit), Carthage, Cocoapod gibi farklı dependency tool’larını kullanmış ve blgi sahibi, GIT süreçlerine hâkim ve süreç içerisinde aktif olarak kullanan, Güncel Mobil Kullanıcı Deneyimi pratikleri hakkında bilgisi olan.

Başvuru Süreci: PTTeM tarafından yayımlanan ilan son olarak 15 Şubat tarihinde güncellenmiş olup başvuru süreci devam ediyor. 

PHP Developer

Bu kadro için yayımlanan personel alımına ilişkin iş tanımında şu ifadeler yer aldı. ”PtteM A.Ş. nin yeni başlayacak projelerinde görevlendirilmek üzere PHP Developer çalışma arkadaşları aramaktayız.”

Başvuru Koşulları

İlana başvuru yapacak adayların PHP ve MySQL ile minimum 2 yıl yazılım geliştirmiş, Daha önce en az bir versiyon kontrol sistemi kullanmış, OOP yaklaşımına ve MVC mimarisine oldukça hakim, Mevcut takıma hızlıca adapte olacak, uyum içinde çalışabilecek, Proaktif ve pozitif enerjisi yüksek, Global ölçekli e-ticaret projelerinde çalışmaya hevesli. koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Başvuru Süreci; Söz konusu ilan 15 Şubat tarihinde güncellendi. Başvuruları devam ediyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. Adaylar ilana aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirler. 

İlana ulaşmak için verdiğimiz bağlantıyı (https://goo.gl/pdYKmd) kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştıın. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir