Gündem

Manisa’da gizemli olay: Kuzular depremi haber verdi!

Manisa’da merkez üssü Kırkağaç olmak üzere akşam saat 19.07’de şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremden önce hayvancılık yapan bir vatandaş kuzuların panik halindeki görüntüsünü sosyal medyaya yükledi. Görüntüleri gören insanlar “kuzular depremi haber verdi” yorumları yaptılar.

Manisa’da Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.9, AFAD verilerine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen insanların panik halinde sokağa fırlamasına neden oldu. Manisa Karakurt Mahallesi’nde hayvancılıkla geçimini sağlayan İbrahim Güngör, deprem öncesi ahırda kuzularının panik halinde hareket ettiklerini fark etti. Anlam veremediği görüntüleri telefonuna kaydeden Karakurt bu olay sonrasında deprem meydana geldiğini belirtti.

Çok kötü bir deprem oldu

Deprem sonrası konu hakkında açıklama yapan İbrahim Güngör, “Akşam üzeri kuzuları yayladan getirmiştim. Kuzuları annelerinin yanına salacaktım. Deprem oldu çok korktuk. Bizim çocuklar da bağırdılar deprem oluyor diye. Ben önce bir şey anlamadım ama çok kötü bir deprem oldu. Allah daha beterinden korusun” ifadelerini kullandı.

İlanın detayları için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir