Gündem

Manisa’da 3 Bin 774 Deprem Meydana Geldi ! Çok Önemli Açıklama

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir açıklama yaptı. Özener açıklamalarında Manisa'da 3 bin 774 deprem meydana geldiğini belirtti.

Manisa, yaklaşık bir aydır arka arkaya gelen depremler sebebiyle beşik gibi sallanıyor. Gün geçmiyor ki Manisa’da deprem olmasın.

Dün meydana gelen merkez üssü Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesi olan 5.2’lik deprem vatandaşların endişesini arttırdı. Bunun yanı sıra Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde neredeyse her gün 3.0 üzeri depremler meydana geliyor.

3 BİN 774 DEPREM OLDU

Kandilli Rasathanesi ve DepremAraştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener de bu depremler hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Özener açıklamalarında 3 bin 774 sallantı olduğunu ifade etti.

3 Bin 774 Deprem Oldu
3 Bin 774  Oldu

Konu ile ilgili olarak Haluk Özener açıklamalarında “22 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Musalar-Akhisar olan Ml=5.6 büyüklüğündeki deprem ile başlayan Manisa’daki depremetkinliğinde 18 Şubat 2020 saat 22.00 itibariyle 3774 adet salantı kaydedilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir