Özel sektör İş İlanları

PTTeM Personel Alımı Yapıyor! Başvuru Detayları

Kamu kurumlarının ve özel sektör firmalarının yayımladıkları personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde siz okuyucularımıza PTT İştiraki olan PTTeM ve Türk Telekom tarafından yayımlanan ilanları derledik. 

PTTEM PERSONEL ALIM İLANI

PTTeM kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını ilan etti. İki farklı kadro için yapılacağı açıklanan personel alım ilanında iOS Developer, PHP Developer pozisyonları için alımlar olacağı bildirildi. 

BAŞVURU KOŞULLARI 

Söz konusu personel alımları için adaylardan çok sayıda özel koşullar talep ediliyor. Her bir kadro için farklılık gösteren bu koşullar ana hatlarıyla şöyle;

iOS Developer Kadrosu için; Bu kadro için adayların; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, En az 3 yıl Swift ile iOS uygulama geliştirme konusunda deneyimli, Swift ile aktif olarak çalışan ve Objective-C konusunda bilgi sahibi. OOP konusunda bilgi ve tecrübe sahibi, HTTP, REST, JSON teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim sahibi olması isteniyor.

PHP Developer Kadrosu için; PHP ve MySQL ile minimum 2 yıl yazılım geliştirmiş, Daha önce en az bir versiyon kontrol sistemi kullanmış, OOP yaklaşımına ve MVC mimarisine oldukça hakim, Mevcut takıma hızlıca adapte olacak, uyum içinde çalışabilecek, şartlarını sağlaması isteniyor.

Network Güvenlik Danışmanı kadrosu için; Temel Network bilgisine sahip, Kurumsal ag güvenlik duvarlarında uzman (Fortinet, Palo Alto, Check Point, Cisco, vb.) ve en az bir üreticide uzman (expert) seviyesinde sertifika sahibi, Siteden siteye(Site to site), istemciden siteye (client to site) VPN yapılandırmalarına ve islemlerine iliskin deneyimli, olması. 

Operastör Servisleri ve Yeni Nesil Uygulamalar Uzmanı Üniversitelerin örgün eğitim veren 4 yıllık bölümlerinden mezun (Tercihen İİBF Mezunu, Planlama üzerine Master yapmış olan) Ürün ve Proje Yönetimi alanında en az 2 yıl deneyimli, Bilgi Teknolojileri ve trendleri hakkında bilgi sahibi, İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip şartlarına haiz olması gerekiyor. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Söz konusu kadrolar için başvuru şartlarını sağlayan adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanlara ulaşabilirler.

PTTeM Personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir