Akbank Personel Alım İlanı Yayımladı (Gişe Personeli, Çağrı Merkezi)

Akbank yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Banka kendisine ait kurumsal web sayfası üzerinden yayımladığı personel alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. 

Akbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanına dair tüm bilinmesi gerekenleri sizlere aktarıyoruz. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı personel alım ilanında yer alan açık kadrolar ve bu kadrolar için belirlenmiş tüm koşulları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Akbank Gişe Personeli Alım İlanı

Akbank tarafından yayımlanan Gişe Personeli alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları;

İlanın yayımlandığı ilde ikamet eden Örgün Öğretim Lisans mezunu Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar aramaktayız.

Akbank Çağrı Merkezi Personeli Alım İlanı

Akbank tarafından yayımlanan Çağrı Merkezi Personeli alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları;

Üniversitelerin (Lisans veya Önlisans) ilgili bölümlerinden mezun olmak İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler) veya Kocaeli ikametli olmak Bankamızca son 6 ay içinde içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak.

Akbank Yarı Zamanlı Asistan Personeli Alım İlanı

Akbank tarafından yayımlanan Yarı Zamanlı Asistan alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları;

Akbank Şubelerinde Part-time Gişe Yetkilisi olarak çalışmak üzere takım arkadaşları aranıyor. Deneyimsiz adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin minimum 3, 4.sınıf öğrencisi, Haftada 2.5 gün toplam 20 saat çalışabilecek.

İLANA DAİR DETAYLAR

Akbank’ın kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını; Akbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlana ilişkin tüm ayrıntıları ise verdiğimiz bağlantı üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

İlana ulaşmak için;  (Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir