Ekonomi

Açıklama Yapıldı ! 10 Milyondan Fazla Kişiye 2 Bin Lira İkramiye Verilecek

SSK ve Bağ Kur emeklilerine ikramiye verilecek. Bu ikramiyeden 10 milyondan fazla kişi yararlanacak. Buna göre bu kişilere 2 bin lira ikramiye verilecek ve tarihler belli oldu. İşte detaylar...

10 milyondan fazla kişiye verilecek olan promosyon tutarları belli oldu. Bu tutarların yanı sıra bir açıklama daha yapıldı ve 2 bin lira ikramiye verileceği ifade edildi.

Milyonlarca kişiye verilecek olan ikramiye hakkında detaylar ve tarihler belli oldu. Konu ile ilgili olarak Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere emeklilere 2 bin lira ikramiye verilecek.

2 BİN 500 LİRA PROMOSYON

İkramiyenin yanı sıra emekli vatandaşlara promosyon ödemesi de yapılacak. 2020 yılı içinde emekli olanlar da bankasını seçerek promosyon alabilecek. Taban promosyon maaşa göre 300, 375 ve 450 lira olarak uygulanıyor. Bu tutarların rekabetle artması bekleniyor. Bunun yanı Türk Ekonomi Bankası maaşını bankadan almak için söz veren ve en az 2 faturası için otomatik ödeme talimatı veren emeklilere bin lira promosyon verilecek. Bunun yanı sıra arkadaşını da TEB’e getiren emeklilere her arkadaşı için 150 lira ödeme yapılacak. Toplamda 10 arkadaşını getirebilecek. Buna göre toplamda 2 bin 500 lira ödeme yapılacak.

Emeklilere İkramiye Ödemesi
Emeklilere İkramiye Ödemesi

2 BİN LİRA İKRAMİYE ÖDEMESİ

Tüm bunların yanı sıra 12 milyon kişiye bayramlar kapsamında 2 bin lira ikramiye verilecek. Bu ikramiyeler kapsamında her bayram için biner lira ödeme yapılacak. Ramazan Bayramı ikramiyesinin 18-22 Mayıs, Kurban Bayramı ikramiyesinin 27-30 Temmuz tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor.

İkramiye ödemesinin yanı sıra SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 6,49 zam alacak. En düşük memur emeklisi 3.510 lira maaş alacak Memur ve memur emeklisi olanlar yüzde 5.49 oranında zam alacak. En düşük emekli memur aylığı 2 bin 522 liradan 2 bin 660 liraya yükselecek.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir