Özel sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) 2019 Personel Alım İlanı Yayımlandı

Türk Hava Kurumu (THK) kariyer siteleri üzerinden bir personel alım ilanı yayımadı. Kurum tarafından yayımlanan bu ilan 2019 yılının ilk ilanı oldu. Kurum yayımladığı personel alım ilanında Avukat ve Makine Teknikeri alımı yapacağını duyurdu. 

THK tarafından ilan edilen personel alımlarına dair bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

THK AVUKAT ALIM İLANI

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan Avukat alım ilanında yer alan başvuru koşulları şu şekilde;

İlana başvuruda bulunacak adayların avukatlık ruhsatına sahip olması ve baroya kayıtlı olması gerekiyor. Adayların ayrıca tercihen icra takipleri ve iş hukuku başta olmak üzere özel hukuk konusunda en az 2 yıl ve üzerinde deneyim sahibi isteniyor. İlana dair diğer koşullar ise şu şekilde; Proaktif, analitik düşünebilen, sentez yapabilen, sonuç odaklı, Aynı anda birkaç konuyu yönetebilme, zaman yönetimi ve zamanında takip yetkinliklerine sahip, Müzakere ve yasal danışmanlık becerilerine sahip, Grup çalışmasına yatkın, hızlı, sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü, MS Office Programlarına hakim, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, karar verme ve planlama yapma yeteneğine sahip, gelişmelere ve gelişime açık, Tercihen mesleki İngilizce bilgisine sahip, Seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

THK MAKİNE TEKNİKERİ ALIM İLANI

THK tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan Makine Teknikeri alım ilanı için talep edilen koşullar ise şu şekilde;

İlana başvuru yapmak için adayların Makine Teknikerliği bölümünden mezun olmaları ve Asgari 3 yıl (bitmiş) mesleki tecrübesi (Büro,Şantiye) olması ve çalıştığı yerleri bil fiil belgelemeleri gerekiyor. İlan için adayların ayrıca mesleği ile ilgili her türlü kanun, yönetmelik ve tüzükler hakkında bilgi ve dokümana sahip olması isteniyor. Kadro için kurum tarafından talep edilen diğer koşullar ise Bilgisayar ortamında uygulama projeleri çizebilmek ve mesleğiyle ilgili bilgisayar programlarını kullanabilmek, Planlanan işlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası , MSB gibi resmi kurum birim fiyat ve rayiçlerine göre keşif, metraj, yaklaşık maliyet, analiz, mahal listesi, pursantaj ve icmallerini hazırlamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu alım ilanına başvurular ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. İlana başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayabilirler. 

İlana Ulaşmak İçin; https://goo.gl/6m1QpL (Bağlantıyı Kopyalayın, İnternet satırına yaıp enter tuşuna basın. İlana ayrıca bağlantıyı seçip sağ tık yapıp adrese git diyerekte ulaşabilirsiniz)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir