Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kadrosunda eksik bulunan pozisyonlara sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. MEB tarafından yayımlanan personel alımlarının sözleşmeli bilişim personeli kadrolarına yapılacağı açıklandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayımlanan sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına ilişkin tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz. 

MEB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Milli Eğitim Bakanlığı ilanına göre alımlarda toplam 13 personel istihdamı sağlanacak. İlana ilişkin kadro dağılımı şu şekilde; Yazılım (Front-End) Uzmanı kadrosuna 1 kişi, Yazılım (Asp.Net) Uzmanı kadrosuna 8 kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı kadrosuna 2 kişi, Ağ Uzmanı kadrosuna 1 kişi ve Sistem Uzmanı kadrosuna 1 kişi. 

İlana başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

Başvuru Koşulları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşıması gerekiyor. Söz knusu genel başvuru koşullarının yanında adayların ayrıca aşağıda yer alan öğrenim şartına da haiz olması isteniyor.

Buna göre adayların, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmaları isteniyor.

Öğrenim şartını sağlayan adaylardan talep edilen diğer başvuru koşulu ise ”Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak.” şartı. Bu şarta ek olarak MEB ilanında adayların Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemelerini istiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

MEB’in resmi web sayfası üzerinden yayımlanan sözleşmeli bilişim personel alım ilanına başvuru süreci 18 Mart tarihinde başlayacak ve 22 Mart tarihine kadar devam edecek. İlana başvurular ise elektronik ortamda gerçekleştirilecek ve talep edilen evrakların sisteme yüklenmesi ile tamamlanacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Sözleşmeli Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir