EkonomiGündem

Milyonlarca Kişiyi İlgilendiriyor ! Bunu Yapana 4 Bin 500 Lira Ödeme

Milyonlarca kişiye 2 bin 500 liraya kadar ek ödeme yapılacak. Ayrıca bu ödemelere 2 bin lira ikramiye de eklenecek ve toplam ödeme 4 bin 500 lira olacak. Peki bu ödemeyi alabilmek için aranan şartlar neler? İşte detaylar...

Milyonlarca kişiye 2 bin 500 lira ek ödeme yapılacak. Bu ödemelere ek olarak 2 bin lira ikramiye ödemesi de yapılacak. Ancak toplamda 4 bin 500 lira ek ödemeiçin bazı şartların aranması gerekiyor. Bu konu hakkında detayları kamuilanlari.com olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

YAPILAN ÖDEMELERİN DETAYLARI

Bankalar tarafında emeklilere promosyon ödemesi yapılıyor. İlk promosyon ödemesi aldığı ayda emekliler bu yıl o ayda ödemelerini alacaklar. Ancak bunun için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Bu şartların başında emeklilerin ‘maaşımı 3 yıl sizden alacağım’ sözü vermesi geliyor. Daha sonra bazı bankalar 2 fatura için otomatik ödeme talimatı istiyor. Bu şartlar sağlandığında TEB tarafından bin liraya kadar promosyon veriliyor. Ayrıca 10 kişi sınır olmak üzere emekli arkadaşını getiren emeklilere de kişi başı 150 lira yani toplamda 1500 liraya kadar ödemeyapılıyor. Totale bakıldığında emeklilere 2 bin 500 lira ek ödemeyapılıyor.

‘Sadece 3 yıllık taahhüt veririm’ diyorsanız, 450 liraya varan taban tutarı alırsınız. ‘Kredi kartı, otomatik ödemetalimatı’ gibi bankacılık ürünleri kullanırım diyorsanız, daha yüksek ödeme vaad eden bankaları seçebilirsiniz. Ayrıca bu ödemeleri almadan imza atmadan önce bankalar tarafından size sunulan şartları dikkatli bir şekilde okumanız gerekiyor.

Milyonlarca Kişiye Ek Ödeme
Milyonlarca Kişiye Ek Ödeme

Bu ödemelerin detayları için bankaların şubelerine başvurabilirsiniz.

TEB üzerinden promosyon kapsamında 2 bin 500 liraya kadar ek ödeme alabileceksiniz. Bunun yanı sıra Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere biner lira ikramiye ödemesi de yapılacak. Bu bağlamda milyonlarca emekli yıl içinde toplam 4 bin 500 lira ödemeye kavuşacak.

Konu hakkında herhangi bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir