Gündem

Üniversite en az ilkokul mezunu personeller alacağını duyurdu! Adaylar kura çekilişi ile belirlenecek

Gaziantep Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversite bünyesinde çalışmak için ilana başvuranlar arasından seçilenler, kura çekilişi yöntemi ile belirlenecek. Üniversitede personel olmak için ilana başvuru nasıl yapılır?

Gaziantep Üniversitesi’ne bağlı Personel Dairesi Başkanlığı birimine en az ilkokul mezunu personeller alınacak. Temizlik görevli kadrosunda sürekli işçi olarak çalışacak olan kişilerin başvurularını 24 Şubat 2020 ile 28 Şubat 2020 arasında yapması gerekiyor. 8 kişinin temizlik görevlisi olarak göreve başlayacağı belirtilen ilanda başvurular arasından ilan edilen unvan sayısının 4 (dört) katı kadar aday noter huzurunda çekilecek kura ile aday belirlenecektir.

Başvuru şartları:

En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak
18-35 yaş arasında olmak.
Başvuru Şekli ve tarihi
Adaylar 24-28/02/2020 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesinden online olarak veya Çalışma ve İŞ Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezlerine şahsen başvuru yapabilirler.

KURA ÇEKİMLERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

İŞ-KUR tarafından Gaziantep Üniversitesine bildirilen başvurular arasından ilan edilen unvan sayısının 4 (dört) katı kadar 06/03/2020 tarihinde saat:10:00’da noter huzurunda çekilecek kura ile aday belirlenecektir. Kura çekimi Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Kura sonucu belirlenen adaylar kurumun internet sitesinde (www.gantep.edu.tr) mülakat sınav tarihi ile birlikte ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İlan tam metni için tıklayınız.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir