EkonomiGündem

Milyonlarca Kişiye 2 Bin Lira İkramiye ! İşte Nisan Ayı Formülü

Milyonlarca kişiye Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere biner lira ikramiye alacak. Buna göre 18 Mayıs'tan önce emekli aylığı bağlananlar bu ikramiyelerden yararlanacak.

Milyonlarca emeklilerin yanı sıra emekli adayları da ikramiye heyecanı yaşıyor. Buna göre bu yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere biner lira ödeme yapılacak.

Yasaya göre, ikramiyeden yararlanmak için ödemenin yapılacağı tarihte gelir ve aylık alıyor olmak gerekiyor. Bu yılki toplam 2 bin liralık ödemeyi almak için Ramazan Bayramı ikramiyesinin verileceği tarihe kadar emekli aylığının bağlanması gerekiyor.

İKRAMİYE ÖDEMESİ

Konu ile ilgili olarak ikramiye kapsamında bu yıl Ramazan Bayramı 24-26 Mayıs’ta kutlanacak ve Ramazan Bayramı ikramiyesinin 18-22 Mayıs arasında yatırılması bekleniyor. Bu tarihe kadar emekli aylığı bağlananlar, bu yıl 2 bin liralık ödemeyi cebine koyabilecek. Bunun için şartları tamamlayanların, en geç Nisan sonuna kadar emeklilik dilekçesini vermesi önemli.

Bununla beraber ikramiye kapsamında Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihinden sonra ancak 27-30 Temmuz arasında verilmesi beklenen ikinci ödemeden önce emekli aylığı bağlananlar ise bu yıl bin lira ikramiye kazanacak. Ancak emekli aylığı Temmuz’daki ikramiye ödemesinden sonra verilmeye başlananlar ise önümüzdeki yıldan itibaren ödeme alacaklar.

Milyonlarca Kişiye İkramiye

18 Mayıs’a kadar emekli aylığı bağlananlar devlet tarafından verilen bu ikramiyeden faydalanacak. Ayrıca ikramiye hakkında bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir