Personel Alımı

En Az 60 KPSS İle Memur ve KPSS Şartsız İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Turhal Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Türkiye İş Kurumu aracılığıyla 22 personel alımı yapacağını duyurdu. Çok çeşitli kadrolara yapılacak olan personel alımlarında hem işçi hemde memur kadroları bulunuyor. 

İlanda KPSS’den en az 60 almış adayların başvuruda bulunabileceği memur pozisyonları bulunurken KPSS şartı aranmadan çeşitli meslek gruplarında işçi alım ilanları yapılacağı ilan edildi. Kamu İlanları olarak ilana ilişkin ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

MEMUR VE İŞÇİ ALIM İLANI

DPB’de yayımlanan ilana göre Turhan Belediyesi toplam 22 personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlarda yer alan kadroları sizlere aşağıda aktarıyoruz.

İmar İşleri Müdürlüğü için personel alımı (Lisans 60 KPSS puan şartıyla), Park ve Bahçeler Müdürlüğü için personel alımı (Önlisans mezunu 60 KPSS puan şartıyla), Geomatik Mühendisi (60 KPSS Puan Şartıyla), Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği (Seracı) (60 KPSS Puan Şartıyla). 

KPSS Şartsız alım yapılacak personel kadroları;  

Yangın ilk müdahale işçisi, Yangından mal kurtarma mütehassısı, Taş ve Tuğla Duvarcısı meslekli, Taş ve Tuğla Duvarcısı meslekli, Gaz Altı Kaynakçısı meslekli, Cenaze Levazımatçısı meslekli, Radyo ve Tv Tamirciliği meslekli, Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), Doğalgaz Tesisat Teknisyeni meslekli, Motorlu Araçlar Teknolojisi meslekli, Fotoğrafçılar Ve Kameramanlar, Yangın ilk Müdahale İşçisi meslekli, Vardiya Amiri, Bilgisayar Destekli Proje Çizim Elemanı Meslekli, Argon Kaynakçısı (Tığ Kaynakçısı) Meslekli, Bilgi İşlem Destek Elemanı meslekli.

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların dikkat etmesi gereken en önemli nokta her kadro için belge ve sertifika şartı bulunuyor. Haberimizin altında yer alan ilan metni aracılığıyla ilginizi çeken kadrolar için belirlenen tüm özel koşulları incelemelisiniz. 

Bunun yanında ayrıca tüm kadrolar için ortak genel koşullar bulunuyor. Bu koşulların tüm adaylar tarafından sağlanması gerekiyor.

İşte o koşullar;

İlana başvuruda bulunacak tüm adayların sağlamaları gereken ilk koşul; 2527 Sayılı Türk soylu yabancıların Türkiye’de meslek ve sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, kamu, özel kuruluş veya iş yerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak, şartı.

Bu şartı sağlayan adaylardan talep edilen diğer şartlar ise şu şekilde; 18 yaşını tamamlamış olmak. Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak. Kamusal hakları kullanmaktan yoksul bırakılmamış olmak. Askerli ile ilgili ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak) Yapılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak. Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gereklidir. Adaylar başvurunun son günü itibarıyla meslek kadrolarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara hazır olması gerekmektedir. 

BAŞVURU SÜRECİ

İlan edilen kadrolara başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 25 Şubat tarihinden 1 Mart tarihine kadar yapacaklar. Başvurular İŞKUR’un web sayfası üzerinden elektronik olarak yapılacak.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Memur ve Kamu İşçisi alımı ile ilgili tüm detaylar için bizleri takip edin;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir