Gündem

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde kuraya hak kazananlar listesi açıklandı! İzmir TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği TOKİ 100 bin konut projesiyle ilgili olarak vatandaşların heyecanla bekleyişi devam ediyor. Son olarak İzmir kuraya hak kazananlar listesi, kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. İzmir’de farklı ilçeler için farklı tarihlerde çekilişi devam edecek olan kura sonuçlarını vatandaşlar E-Devlet aracılığıyla öğrenilebilecek.

İzmir’de TOKİ kura çekilişi heyecanı yaşanıyor. Dar gelirli ailelerin başvuru yaptığı projede kura çekilişleri başladı. Kura çekiminin ilk yapıldığı İzmir ilçesi ise Karabağlar oldu. İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen törende, Karabağlar’da yapılması planlanan 750 konut için kura çekiminde ev sahibi olacak talihliler belli oldu.

Talihliler için 750 daire yapılacak

Kurada isimleri çıkan vatandaşlar için 2+1 ve 3+1 olmak üzere 750 konut yapılacak. Projeye, 30 bin 187 kişi başvurdu.

Diğer ilçeler için çekiliş ne zaman?

İzmir’de gerçekleştirilecek olan bir diğer proje Aliağa ilçesinde! Aliağa ilçesinde yapılacak olan 750 konut için kuralar 26 Şubat Çarşamba saat 13:00’de başlayacak. Kura çekimi Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek

İzmir’de gerçekleştirilecek olan son kura çekimi ise Kemalpaşa ilçesinde yapılacak. Bu ilçede yapılacak olan 800 konut için kuralar 27 Şubat Perşembe saat 11:00’de başlayacak. TOKİ İzmir, Kemalpaşa kura çekimi Kemalpaşa İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir