Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamuya 164 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor

Kamu kurumları Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile sözleşmeli personel alımı yapıyorlar. Bu kapsamda Aralık ayı sonu itibariyle başvuru süreci devam eden sözleşmeli persoel alım ilanlarını sizler için tek bir haberde derledik. 

İşte kadrolarına sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran kamu kurumları. 

KAMUYA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sözleşmeli Personel alımı için ilan yayımlayan üç farklı kamu kurumu bulunuyor. Bu kamu kurumları arasında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi bulunuyor. 

Alım Yapılacak Kadrolar

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında alımların Lisans ve lise Hemşire, Anestezi Teknikerliği, Radyoloji ve Tıbbi Labaratuar Teknikeri kadrolarına olacağı duyuruldu. 

Çukurova Üniversitesi yayımladığı personel alım ilanında alımların Lise, lisans Hemşire, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Anestezi Teknikeri, Perfüzyonist, Fizik Tedavi Teknikeri, Diş Protez Teknikeri, Ağız ve Diş Sağlığı Laborant ve Sosyal Çalışmacı alınacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı kadroları çeşitli branşlarda Proje Mühendisi ve Proje Asistanı alımı yapılacağı duyuruldu. 

İLANLARA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların tamamının sağlaması gereken genel şartlar bulunuyor. Bu şartların dışında adayların ayrıca ilan metninde yer alan kadrolara göre belirlenen özel şartları da sağlamaları isteniyor. 

Bu genel ve özel şartları ana başlıkları ile sizlerle paylaşıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

Adayların bu şartların dışında eğitim, KPSS ve YDS gibi şartlara da haiz olmaları isteniyor. 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Süleyman Demirel Üniversitesi ilanı için TIKLAYINIZ

Çukurova Üniversitesi ilanı için TIKLAYINIZ

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir