Gündem

Kütahya’da Korona Virüs Şüphesi ! Hasta Ankara’ya Sevk Edildi

Kütahya'nın Simav ilçesinde Tayland'a tatile giden bir vatandaş rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Hasta korona virüs şüphesi ile gözlem altına alındı.

Tüm dünyaya yayılan ve korku salan korona virüs Kütahya’da da panik yarattı. Tayland’dan geldiği ifade edilen bir vatandaş rahatsızlanınca hastaneye başvurdu ve koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alındı.

Konu ile ilgili olarak hastanın gerekli sağlık kontrollerinin yapılması için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ayrıca hastane yetkilileri Plastik Cerrahi bölümünü boşaltarak Simav’dan gelecek hasta için karantina bölgesi oluşturdu.

Korona Virüs Şüphesi
Korona Virüs Şüphesi
ANKARA’YA GÖNDERİLECEK

Bunun yanı sıra korona virüs şüphesi kapsamında gerekli hazırlıklar yapıldı ve saat 13:00’da hastanın sevki yapıldı. Hasta ayakta, özel kıyafetli sağlık görevlileri eşliğinde ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastanede karantina alanı oluşturuldu.

Bunun yanı sıra hastanın kontrollerinin ardından Sağlık Bakanlığı yetkilileri gözetiminde Ankara’ya götürüleceği ifade edildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir