EkonomiGündem

Milyonlarca Emekliye Bir Müjde Daha Geldi ! 2 Bin 250 Lira Ek Ödeme

Br bankadan daha milyonlarca emekliye müjde geldi. Milyonlarca kişiye 2 bin 250 lira ek ödeme yapılacak. Peki bu ek ödemenin şartları neler? Detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz...

Emeklilere bir müjde daha geldi. Buna göre promosyon kapsamında emekli vatandaşlara 2 bin 250 lira ek ödeme yapılacak. Peki bu ödeme için ne yapılması gerekiyor? Detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ÖDEME DETAYLARI

ING Türkiye, maaşını ING’den alan emeklilere özel bir promosyon kampanyası başlattı. Kampanya ile banka, emekli maaş müşterilerine 2 bin 250 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunacak. Yani emekliler 2 bin 250 liraya kadar ek ödeme alabilecek.

Buna bayram ikramiyeleri de eklenince emekli vatandaşların eline 4 bin 250 lira ödeme geçmiş olacak.

NG’li emekli müşteriler, yeni kampanya kapsamında 450 TL’ye varan nakit promosyona ek olarak; Turuncu Ekstra ile 750 TL harcama yaptıkları her ay için 50 TL nakit promosyon alacak. Bu bağlamda emeklilere ek ödeme kapsamında 3 yıl için ek bin 800 TL promosyon; toplamda ise 2 bin 250 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunulacak.

Emeklilere Ek Ödeme
Emeklilere Ek Ödeme
AÇIKLAMA YAPILDI

Bu ek ödeme hakkında ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz açıklamalarda bulundu. Gökgöz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“ING Türkiye olarak emeklilerimize çok sayıda avantaj sunuyoruz. Emekli müşterilerimiz Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden maaşını ücretsiz olarak çekebiliyor, vadesiz mevduat hesapları için hesap işletim ücreti ödemiyor, ING Telefon Bankacılığı ile doğrudan kendilerine özel müşteri temsilcilerimizden 7/24 hizmet alabiliyor. Ayrıca Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabında para olmasa bile nakit çekebiliyor. Son olarak sunduğumuz çok rekabetçi promosyon kampanyası ile emekli müşterilerimize sunduğumuz avantajları bir ileri seviyeye taşıdık. Tüm emeklilerimizi bu çok avantajlı promosyon kampanyasından yararlanmaya davet ediyoruz”

Emeklilere ek ödeme kapsamında yeni gelişmeler oldukça okuyucularımızla anlık olarak paylaşacağız…

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir