EkonomiGündem

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde ! Devletten Borç Kapatma Kredisi

Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlara müjde geldi. Buna göre İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Finansbank tarafından borç alacakları satıldı ve devlet tarafından kredi ve kredi kartı indirim yolu açıldı.

Borcu olan vatandaşlara müjde niteliğinde bir açıklama yapıldı. Buna göre İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Finansbank tarafından borç alacakları satıldı.Bu bağlamda devlet tarafından kredi ve kredi kartı indirim yolu açıldı.

CAZİP ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konu ile ilgili olarak BDDK tarafından bankalara borçlarınızı temizleyin uyarısı yapıldı. Bu bağlamda pek çok banka alacaklarını satmaya başladı. Bankaların başlattığı batık kredi satışı miktarı rekor seviyelere ulaşırken alacakları satın alan varlık şirketleri ise vatandaşa cazip ödeme seçenekleri ile ödemeyi kolaylaştırıyor.

Varlık şirketleri tarafından bankalardan borçları alınıyor. Bu bağlamda kredi kartı veya kredi borcu olan vatandaşlara cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Borcun faizi konusunda büyük indirimler yapılırken yine borç vadesi uzatılarak aylık taksit ödeme kolaylığı sunuluyor. Bu da vatandaşın borç yükünün üzerinden kalkmasını sağlıyor.

Borcu Kapatmak İsteyenler Müjde
Borcu Kapatmak İsteyenler Müjde

Borcu kapatmak isteyen veya tüm banka borçlarını tek bir banka üzerinden ödemek isteyen vatandaşlar bankaların yaptığı bu kredi kampanyaları ile borçlarını tek bir yere toplamaktadırlar. Ancak her banka tarafından bu imkan sağlanmıyor. Buna göre şu bankalarda tüm borcu tek banka üzerinden ödeyebilirsiniz:

“Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Fibabanka, Garanti BBVA, ”

Bu konu hakkında gelişmeler oldukça okuyucularımızla paylaşacağız…

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir