EkonomiGündem

Araç Sahiplerine Güzel Haber ! Akaryakıt Fiyatlarına Büyük İndirim

Sektör kaynaklarından aktarılanlara göre petrol fiyatlarında yaşanan gerileme kapsamında akaryakıt fiyatlarında büyük indirim yapılması beklendiği ifade edildi.

Sektör kaynaklarından aktarılanlara göre gerileyen petrol fiyatları kapsamında benzin ve motorine büyük indirim yapılması bekleniyor. Buna göre benzin fiyatlarında 34 kuruş motorin fiyatlarında da 30 kuruş indirim yapılması beklenmektedir.

İNDİRİM MÜJDESİ

Konu ile ilgili olarak benzin fiyatlarındaki bu indirimpompaya da yansırsa İstanbul’da 6.79 TL olan benzinin litre fiyatı 6.45 TL’ye gerileyeceği gibi İzmir ve Ankara’da ise ortalama 6.88 TL olan benzinin litresi 6.54 liraya düşecek.

Bununla birlikte motorin fiyatlarında da indirim gerçekleştiği takdirde İstanbul’da 6.35 TL olan motorinin litre fiyatı 6.05 TL’ye inecek. İzmir ve Ankara’da ise ortalama 6.43 TL olan motorinin litresi 6.13 TL’ye düşecek.

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim

Bilindiği gibi hafta başında benzinin litre fiyatına bir zam yapılmıştı ve bu zam 16 kuruş olarak gerçekleşmişti. Bunun ardından 10 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Ayrıca benzinde dün 15 kuruşluk olanindirim fiyatlara yansımadı.

Herhangi bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir