Gündem

33 Şehit Verdiğimiz Saldırı Hakkında Cumhurbaşkanlığından Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın İdlib'deki saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Kalın açıklamalarında mutlaka hesabının sorulacağını ifade etti.

33 askerimizin şehit olduğu 32 askerimizin yaralandığı İdlib’deki saldırı hakkında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.

İbrahim Kalın saldırı hakkındaki açıklamalarında rejim unsurlarının alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğe Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca Kalın açıklamalarında Türk askerine yapılan hain saldırıya bu gece yarısından sabaha kadar en sert şekilde mukabele edildiğini belirterek hem İdlib hem de Suriye’nin farklı bölgelerinde 200’ü aşkın rejim hedefinin havadan ve karadan vurulduğunu ifade etti.

AÇIKLAMA YAPILDI

Saldırı hakkında İbrahim Kalın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın. Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır.

Saldırı Hakkında Açıklama
Saldırı Hakkında Açıklama

İdlib’de yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. Bu nedenle uluslararası toplum artık İdlib ve Suriye’de yaşanan insani krize dur demeli ve somut adımlar atmalıdır.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir