Gündem

Trump corona virüsü açıklaması yaptı: Paniğe gerek yok!

Dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını ile ilgili olarak ABD Başkanı Donald Trump açıklama yaptı. Trump İnsanlarda büyük endişe yaratan virüsle ilgili “paniğe gerek yok” dedi.

Çin’de ortaya çıkarak kısa sürede diğer ülkelere sıçrayan virüsle ilgili olarak Trump açıklama yaptı. Virüsün fazla abartıldığına işaret eden Trump, hayatın ve ekonominin devam ettiğini söyledi. Başkan Trump corona virüsü ilgili yaptığı açıklamada, “Grip nedeniyle her yıl 27 bin ila 70 bin Amerikan hayatını kaybediyor. Hiçbir şey kapanmıyor, hayat ve ekonomi yoluna devam ediyor. Şu anda ABD’de 546 teyitli koronavirüs (Covid-19) vakası ve 22 ölüm var. Bunu bir düşünün!” ifadelerini kullandı.

Trump’ın sağlığı harika durumda

Öte yandan Beyaz Saray’dan da Trump’ın koronavirüs testi yaptırmadığı açıklaması geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, katıldığı organizasyonlarda virüslü kişilerin bulunması ile Trump’ta virüs var mı tartışmalarına yönelik bilgilendirme yaptı.
Grisham konu hakkında, “Başkan COVID-19 testi yaptırmadı çünkü ne virüs taşıdığı teyitli hastalarla uzun süre teması oldu, ne de kendisinde herhangi bir semptom bulunmaktadır. Başkan Trump’ın sağlığı harika durumdadır ve özel doktoru onun durumunu yakından takip etmektedir.”dedi.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir