Gündem

Türkiye’yi terk eden mültecilerin gittiği Midilli Adası’nda corona virüsü vakası tespit edildi!

Corona virüsü dünyaya hızla yayılmaya devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın Midilli Adası'nda corona virüsü görüldüğü öğrenildi. Türkiye’yi terk eden mültecilerin gittiği adada corona virüsü görülmesi salgın endişesini arttırdı.

Türkiye’nin gitmek isteyen göçmenlere Avrupa kapılarını açmasından sonra binlerce göçmen sınır kapılarına yığıldı. Türkiye’den, 27 bin sığınmacının bulunduğu Yunanistan’ın Midilli Adası’na gittiği bilinirken, göçmenlerin bulunduğu adada corona virüsü tespit edildiği açıklandı.

İsrail ve Mısır’a gitmiş

Yunan Basın organı ERT, ölümlere Çin’den diğer ülkelere yayılan corona virüsünün Midilli Adası’na da sıçradığını duyurdu. Habere göre, Plomari kasabasında yaşayan ve bir süpermarkette çalışan 40 yaşındaki kadına uygulanan testin sonucu pozitif çıktı.

Corona virüsü taşıyan kadının 1 ay önce İsrail ve Mısır’a gittiği öğrenildi. Virüsün başkalarına da bulaşmasını önlemek için yetkililer tarafından Kadın karantinaya alınırken, çocuklarının gittiği okul da tedbir amaçlı kapatıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir