EkonomiGündem

Kredi ve Kredi Kartı Borcunu Kapatmak İsteyenlere Müjde

Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşları ilgilendiren bir haber gündeme geldi. Bu bağlamda bazı bankalar tarafından cazip ödeme seçenekleri ile borç kapatma kredisi veriliyor.

Borcu olan vatandaşlara müjde niteliğinde bir açıklama yapıldı ve İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Finansbank tarafından borç alacakları satıldı. Borç alacaklarının satılması kapsamında devlet tarafından kredi ve kredikartı borçları indirim yolu açıldı.

KREDİ VE KREDİKARTI BORCU OLANLARA MÜJDE

BDDK tarafından bankalara borçlarınızı temizleyin uyarısı yapıldı. Bu yarı kapsamında pek çok banka alacaklarını satmaya başladı ve bankaların başlattığı batık kredi satışı miktarı rekor seviyelere ulaşırken alacakları satın alan varlık şirketleri ise vatandaşa cazip ödeme seçenekleri ile ödemeyi kolaylaştırıyor.

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde

Bu borçlar varlık şirketleri tarafından alınıyor ve borcu olan vatandaşlara cazip ödeme imkanları sunuluyor. Borç faizi hakkında büyük indirimler yapılıyor ve aylık taksit ödeme konusunda da kolaylık sağlanıyor.

Bankalar tarafından çeşitli kampanyalar düzenleniyor kredi ve kredikartı borçları tek bir bankaya toplanarak ödeniyor. Ancak her banka tarafından bu imkan sağlanmıyor. Buna göre şu bankalarda tüm borcu tek banka üzerinden ödeyebilirsiniz:

“Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Fibabanka, Garanti BBVA, ”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir