Gündem

Okullar Tatil Mi Oluyor? Külliyede Görüşme Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bugün önemli bir görüşme yapılacak ve bu görşme ile okulların tatil olup olmayacağı belirlenecek. Bu konuda son söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'n olacak.

Okullar tatil olacak mı? Corona virüsü Bilim Kurulu toplantsına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılmıştı ancak toplantı sonrasındaki basın toplantısına Bakan Selçuk katılmadı. Okulların tatil olup olmayacağı hakkındaki açıklamayı ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmıştı.

SON SÖZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında okulların tatil olması konusunun kurulda gündeme alınmadığını, daha sonra konuşulacağını ifade etti.

Bununla birlikte Türkiye gazetesinden Mahmut Özay’ın aktardıklarına göre Milli Eğitim Bakanlığından alınan bilgiye göre, Külliye’de bugün yapılacak görüşmede okulların tatil olması konusu etraflıca konuşulacak.

Son sözün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da olduğu ifade edildi.

Okullar Tatil Olacak Mı?
Okullar Tatil Olacak Mı?

Toplantıya Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyelerinin yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Bilim Kurulunun bazı üyeleri de katılacak.

Gerçekleştirilecek olan toplantıda okullarda ve üniversitelerde alınacak tedbirler, maske ve benzeri ekipmanlarda giderek artan fiyat artışları, firmalara yönelik denetimler gündeme gelecek.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir