Gündem

Bakan Akar Corona Virüsü Açıklaması: Hafta Sonu İzinleri Kaldırıldı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki ateşkes ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar bunun yanı sıra corona virüsü tedbirleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib’deki ateşkes ile ilgili açıklamalarda bulunarak “Rus askeri heyetiyle görüşmeler devam ediyor. Büyük oranda mutabakat sağladık. Ateşkes bozulur, saldırılar devam ederse bıraktığımız yerden başlamaya, onların da canını yakmaya devam edeceğimizi söyledik” ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Bakan Akar açıklamalarında corona virüsü tedbirleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bakan açıklamalarında “Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak” ifadelerine yer verdi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Bakan Akar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

İdlib’de tüm unsurlarımızla mevcudiyetimiz devam ediyor. Çekilme söz konusu değil, birliklerimiz, unsurlarımız yerlerini muhafaza ediyor.

Hava Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyinde MİT’le koordineli operasyonunda KCK’nın sözde yönetiminden biri kadın 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakan Akar Corona Virüsü Tedbiri
Bakan Akar Corona Virüsü Tedbiri
CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ

Karargah ve birliklerde tedbirleri hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik.

Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir