Özel sektör İş İlanları

Dünya Göz Hastanelerine İşçi ve Hastane Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı

Dünya Göz Hastaneleri kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını ilan etti. Çok sayıda pozisyon için yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, başvuru koşulları ve ilanlara başvuruların nasıl yapılacağını sizlere aktarıyoruz. 

İşte söz konusu personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar;

HASTANE PERSONELİ ALIM İLANI

Dünya Göz Hastanesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadroları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Biyomedikal Mühendisi, Hasta Danışmanı, Acil Tıp Teknisyeni, Ofis Destek Elemanı, Muhasabe Uzmanı, Enfeksiyon Kontrol ve Sterilizasyon Hemşiresi, Temizlik Personeli, Hasta Kabul Vezne Personeli, Hasta İletişim Uzmanı, Makam Şoförü, Ameliyathane Temizlik Personeli, Servis Hemşiresi, Ameliyat Bilgi Personeli, Danışma Personeli, İdari İşler Sorumlusu, Medikal Muhasebe Sorumlusu.

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların  her bir kadro için özel olarak açıklanan tüm başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu özel koşullar alım yapılacak meslek grubunun detaylarına göre belirleniyor. 

Genel olarak bu koşullar şu maddelerden oluşuyor. 

Türk vatandaşı olmak, Talep edilen öğrenim düzeyinden mezun olmak. (En az ilkokul mezunu olmak kaydıyla işçi ve en az lise mezunu olmak kaydıyla ise hastane personeli alım ilanlarına başvuru yapılabiliyor), alım yapılacak kadroya göre belirlenen deneyim şartını sağlamak, Mesleki anlamda deneyimli, Güleryüzlü ve iletişimi kuvvetli, Sistemli, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayacak, Disiplin ve kontrol mekanizması gelişmiş, Organizasyon becerisine sahip, takım çalışmasına uyumlu, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

Bu şartların dışında adayların ayrıca güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda yer alan kadrolara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak ilanın yayımlandığı web sayfasına ulaşabilirler. Bu siteye üye olan adaylar başvurularını internet ortamında elektronik olarak yapabilirler. 

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar için bağlantı adresi; 

NOT: İlana ulaşmak için öncelikle verdiğimiz bağlantı adresini kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. İkinci yöntem ise bağlantıyı seçin sağ tık yapıp bağlantı adresine git butonuna tıklayın. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir