EkonomiGündem

Kredi Notu Sıfır Veya Düşük Olanlara Müjde ! İşte Kredi Veren Bankalar

Kredi notu sıfır olan vatandaşlara bazı bankalar tarafından kredi veriliyor. Peki kredi veren bankalar hangileri? Haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Kredi notu sıfır olan vatandaşlara bazı bankalar tarafından kredi veriliyor. Kredi puanları düşük olan vatandaşlar banka politikalarına uygun olmadıkları için kredi alamıyorlar. Banka politikalarında önemli olan kredi puanıdır.

Kredi notu da daha önce banka çalışması yapmış, kredi ve kredi kartı ödemelerini düzenli ödeyenlerin oluşturduğu bir puandır. Daha önce o bankadan ürün kullanılmadıysa kredi puanı sıfır olacaktır. Bu bağlamda kredi çekmek zorlaşacaktır. Kredi puanı sıfır olan vatandaşlara bazı bankalar kredi veriyor. Bu bankalar ise şöyle:

Vakıfbank Sıfır Puana Kredi

Haber Kredi’nin aktardıklarına göre ülkemizin kamu bankası olarak bilinen bankası Vakıfbank, daha önce banka çalışması olmayan kişilere maaşlarının 15 katına kadar kredi imkanı tanımaktadır. Eğer kredi notunuz sıfır, kredi kartı hiç kullanmadıysanız banka sizden sadece 1 senelik sigortanızın olmasını isteyecektir. 1 sene aynı iş yerinde çalıştıysanız ve düzenli kesintisiz sigortanız yattıysa maaşınızın 15 katına kadar kredi alma imkanınız vardır. Başvurular sadece banka şubelerinden yapılır. Bu aldığınız kredileri eğer düzenli bir şekilde öderseniz 3-4 ay içinde iyi bir kredi notuna sahip olabilir ve bankalardan istediğiniz zaman kredi çekebilirsiniz. Özellikle aldığınız bu ilk kredilerin ödemeleri çok önemlidir.

Vakıfbank üzerinden kredi notu sıfır olanlar ayrıca World Kredi kartı da alabilirler. Bu kredi kartını aldıktan sonra düzenli ödemeler yaparak kendinize yeni bir kredi sicilini oluşturabilirsiniz. Eğer sıfır puanınız var ve emekliyseniz bankaya maaşınızı taşıyarak maaşınızın 22 katına kadar kredi alabilirsiniz. Kredi ve kredi kartı başvuruları sadece Vakıfbank şubelerinden yapılmaktadır.

Garanti BBVA Sıfır Puana Kredi

Kredi notu sorgulaması yaptınız ve kredi notunuzun sıfır olduğunu öğrenirseniz hemen tüm bankalardan kredi başvurusu yapmayınız. Kredi notu düşük olanlar ve kredi sicili kötü olanlar için banka şartları nasılsa kredi notu sıfır olanlar içinde bu şartlar verilmektedir. Garanti BBVA üzerinden sıfır puanı olan müşteriler en az 3 aylık sigortaları olmaları durumunda bu bankadan 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirler. Başvuruları kimliğinizle birlikte en yakın banka şubesinden yapabilirsiniz. Kredi notu sıfır olan kişiler başvurularını internet ve SMS üzerinden yapmalarını tavsiye etmiyoruz. Çünkü başvuru sonrasında otomatik olarak krediniz red olabilir ve bu red başvuru diğer bankalar için sizlere sıkıntı yaratabilir. Bu sebeple banka şubesine giderek başvuru yaparsanız hem krediniz onay alacak hem de ihtiyacınızı uygun faizlerle giderebileceksiniz.

Kredi Notu Sıfır Olanlara Kredi

Garanti BBVA üzerinden ayrıca kredi kartı almak isteyen sıfır puanlılarda 1.000 TL civarında bir kredi kartı alabilirler. Aldıkları kredi kartı bonus özellikli olacaktır. Düşük limitli gelen bu kredi kartını 3 ay düzenli öderseniz hem kredi notunuzu yükseltirsiniz, hem de kartınızın limitini yükseltirsiniz. Bonus kredi kartı başvurusunu da garanti bbva şubelerinden yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Sıfır Puana Kredi

Bir diğer devlet bankası olan Ziraat Bankası kredi notu sıfır olan kişilere 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Ziraat Bankası üzerinden kredi almak istiyorsanız öncelikle banka şartlarına uygun olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Bu banka kredi notu sıfır olanlar için en az 6 aylık sigorta istemektedir. 6 aylık sigortası olan kişiler evrakları ile birlikte en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirler. Sıfır puanlı olanlar için bazı Ziraat Bankası şubeleri kefil istemektedir. Eğer kefiliniz varsa bu kredi limitini yükseltebilirsiniz. Banka şubesine gidip tüm krediler hakkında bilgi alabilirsiniz.

QNB Finansbank 10.000 TL Kredi

Kredi notu sıfır olan kişilerin kredi alacakları bir diğer banka ise QNB Finansbank olarak bilinmektedir. QNB Finansbank üzerinden 3 aylık sigortanızın olması durumunda banka şubesine kefille birlikte giderek acil ihtiyaç kredisi olan 10.000 TL’yi hemen kullanabilirsiniz. Kullandığınız bu kredide banka 60 ay vade ile sizlere yardımcı olacaktır. Bu krediyi aldıktan sonra düzenli ödemelere devam ederseniz banka size daha uygun krediler verecektir.

Kredi notunuz sıfırsa ve kredi değilde kredi kartı almak istiyorsanız da QNB Finansbank üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Card Finans özellikli kredi kartına başvuru yaparsanız sizlere uygun limitli kredi kartı verilecektir. Sıfır puanlı olduğunuz ve daha önce banka performansınız olmadığı için banka size düşük limitli kredi ve kredi kartı verecektir. Size verilen ürünlerin ödemelerini gününde yaparsanız ve düzenli öderseniz kredi notunuz yükselir ve kredi notunuz yükseldiği için bu kredi limitleri yükselir. İstediğiniz zaman kredi ve kart kullanmak istiyorsanız özellikle ilk verilen kredileri düzenli ödemelisiniz.

ING Sıfır Puanlılara 5.000 TL Kredi

ING sıfır puanı olan kişilere kredi sicili yapmaları için 5.000 TL kredi imkanı vermektedir. 5.000 TL alacağınız kredi için en az 2 aylık sigortanızın olması yeterlidir. 5.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerine evrakları ile birlikte gidebilir. Bu krediyi kullandıktan sonra 2 ay düzenli ödeyin ve kredi limitinizi hemen yükseltin. Bu durumda bankaya gitmeden bile online olarak kredi kullanabilirsiniz.

ING üzerinden kredi kartı başvurusu yapacaksanız da ING Bonus kredi kartını alabilirsiniz. 1.000 TL limitle verilecek olan bu kredi kartını kullanan müşteriler düzenli ödemelerinden sonra aylık olarak kredi kartı limitlerini artırabileceklerdir.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir