Gündem

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi karantinaya alındı!

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın İtalyan Sevgisi Guido Senia’ın, İstanbul’a girişi tepki çekmişti. Subaşı’nın sevgilisi corona virüsünün yaygın olduğu ülkeden Türkiye’ye gelmiş olması vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Ünlü çift karantinaya alındı.

Şeyma Subaşı’nın İtalyan Sevgilisi Guido Senia’nın, Türkiye’ye geldikten sonra ’14 gün evde kalma’ kuralına uymadığı iddiasıyla büyük tepki çekmişti. Virüsün yoğun olduğu ve çok sayıda insanın öldüğü İtalya’dan ülkeye giriş yaptığı iddiası ile gündemde tartışma yaratan Senia hakkında Subaşı açıklama yapmıştı.

Hastanede bir gece kaldılar

Subaşı sevgilisinin 1 aydır İtalya’da bulunmadığı, Yunanistan üzerinden Türkiye’ye geçtiğini duyurmuştu. Ancak Bakanlık yine de tedbir amaçlı harekete geçti. Şeyma Subaşı ve sevgilisine Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde test uygulandı. Hastanede bir gece kalan çiftin ‘Corona Virüsü’ test sonuçları ‘negatif’ çıkınca çift, 14 günlük karantina için evlerine gönderildi.

Şeyma Subaşı açıklama yaptı

Bu gelişmenin ardından Şeyma Subaşı instagram hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. Subaşı açıklamasında, “Sağlık Bakanlığı’nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir