Özel sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Farklı Kadrolarda Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Türk Kızılayı Şubat ayı sonunda yapmış olduğu bir güncelleme ile farklı kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etti. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan tüm detaylarını haberimizde derledik. 

* Türk Kızılayı tarafından alım yapılacağı ilan edilen açık kadrolar;

* Kızılay ilanlarına başvuruların nasıl yapılacağı,

* Kızılay personel alım ilanları için başvuru koşulları,

Tüm bu başlıkların detaylarını sizler için derledik. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında Türkiye Geneli ve bazı kadrolar için bazı şehirlerde bulunan birimlerine personel alımı yapacağını açıkladı. 

Bu kapsamda alım yapılacak olan şehirler arasında Adana, Kilis, Kayseri, Mardin, Şanlıurfa, Konya, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Hatay ve Denizli bulunuyor. Bu alımların dışında ayrıca iki farklı kadro için ise Türkiye Geneli alım ilanı bulunuyor.

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alım ilanı bulunuyor. Buna göre kurum yukarıda yer alan şehirlerde aşağıda bulunan pozisyonlara personel alımları yapacak. 

Gençlik Çalışanı, Doktor, Sosyal Hizmet Uzmanı, Program & Proje Uzmanı, Transfer Yönetimi Uzmanı, Veri Doğrulama Uzmanı, Süreç Geliştirme ve Kalite Yönetimi Profesyoneli, Strateji Yönetimi Müdürü, Süreç Geliştirme ve Kalite Yönetimi Müdürü, Proje Yönetim Ofisi Müdürü, Bilgi Yönetim Merkezi Birim Yöneticisi, Proje Yönetim Ofisi Profesyoneli, Strateji Yönetimi Profesyoneli, Bilgi Yönetim Merkezi Profesyoneli, İdari İşler Personeli (Engelli), Program/ Project Assistant

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar kurumun personel alımı şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu başvuru koşulları Türk Kızılayı tarafından ilan edilen her bir pozisyon için farklılık gösteriyor. Bu çerçevede adayların öncelikle öğrenim şartını sağlamaları gerekiyor. Öğrenim şartını sağlayan adaylar daha sonra deneyim, sertifika ve varsa yabancı dil koşullarına da haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

İLANLARI NASIL GÖRÜNTÜLERİM?

Haberimizin başında belirttiğimiz Kızılay personel alımlarını kendisine ait kariyer sayfası üzerinden duyuruyor. Adaylar ilanlara başvurularını bu sayfa üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

NOT: Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın ardından enter tuşuna basın.

Türk Kızılay alım ilanını görüntülemek isteyen adaylar; https://goo.gl/7z5b6J

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir