Gündem

Corona virüs tedbiri kapsamında emeklilerin maaş ödemesi değişikliği!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca corona virüsle mücadele etkinliğini artırmak amacıyla aldığı tedbirler kapsamında emeklilerin maaşlarının evde ödenmesi hizmetinden yararlanabileneceğini açıkladı.

Corona virüsünün Türkiye’ye sıçramasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda corona virüsü toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı kapsamında alınan kararlar açıklanmaya devam ederken Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından emekliler için yeni tedbirlerin de alındığı açıklandı.

Talepte bulunmaları gerekiyor

Özellikle corona virüsün ölümcül etkilerinin daha fazla olduğu gruptan biri olan emekliler artık talepleri halinde maaşlarının evden ödenmesi hizmetinden yararlanabilecekler. Emekliler için açıklamada bulunan Bakanlık i yeni tedbirlerin de eklendiği genelgede”Ülkemiz, bugüne kadar uygulamaya konulan etkin önlemler sayesinde salgına karşı en etkili ve hazırlıklı dünya ülkeleri arasında ilk sırada yer almıştır. Bununla birlikte Bakanlığımız tarafından da hastalığın birden fazla ülkeye yayılmaya başladığı andan itibaren merkez ve taşra teşkilatı ile bağlı ve ilgili kuruluşlarınca gerekli önlemlerin alınması için birçok defa sözlü ve yazılı talimatlarda bulunulmuştur.” İfadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir