Özel sektör İş İlanları

Kızılay Farklı Şehirlerdeki Birimlerine Personel Alıyor

Türk Kızılayı kadrosunda personel açığı bulunan birimlerine personel alımları yapacağını duyurdu. Kurumun kendisine ait kurumsal internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda kadroda personel alımı olacağı ilan edildi. Yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar, başvuru şartları ve başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında bazı kadrolar için belirli şehirlerde bulunan şubelere alım yapılacağı ilan edilirken bazı kadrolar için alımların ülke geneli olacağı duyuruldu. Bu kapsamda kurum tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Açık Kadrolar

Kurum tarafından ilan edilen alım ilanında yer alan açık kadrolar arasında Doktor, Program Asistanı, Satın Alma Lojistik Sorumlusu, İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı, Toplum Merkezi Yöneticisi, Gençlik Çalışanı, İdari İşler Personeli, Corporate Communication Specialist, Psychologist, Reporting/ Data Specialist kadroları bulunuyor. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını yapmadan önce tüm başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Kurum tarafından her kadroya göre belirlenen bu başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kamuilanlari.com olarak ilanın kurumun kendi internet sitesinde yayımlandığını haberimizin başında aktarmıştık. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını bu internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/7z5b6J (ermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın ardından enter tuşuna basın. )

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir