Gündem

Kolonya satışından sonra kına satışı da patladı!

Corona virüsü Türkiye’de bazı ürünlere talebi arttırdı. Virüse karşı korunmak isteyen vatandaşlar alternatif tıp yöntemlerini araştırmaya başladılar. Bazı sosyal medya paylaşımlarında kınanın virüsü karşı koruyucu olduğu bilgisi ve görseller yayılmaya başladı. Bu durum kolonyadan sonra kına satışlarında da patlama yaşanmasına neden oldu.

Türkiye’de corona virüsü sayısı 6’ya yükselirken vatandaş endişeli bir şekilde virüsten korunma yollarını arıyor. Son olarak Bilim Kurulu tarafından kolonyanın virüse karşı etkili olduğu açıklanınca vatandaş hemen kolonya satış noktalarına koşmuştu. Ancak sosyal medyada dolaşan bir takım iddialar nedeniyle bu kez başka bir ürünün satışında artma yaşandı.

Kına elleri dezenfekte ediyor iddiası!

Bazı kullanıcılar tarafından kınanın corona virüse karşı elleri dezenfekte ettiği söylentisi yayılınca, kınaya talep arttı. Bu iddiaları gören vatandaşlar hemen kına satan aktarlara koştu. Konu hakkında açıklama yapan aktar Orhun Özfidancı ise “Son zamanlarda kulağımıza da gelen, müşterilerden de öğrendiğimiz, kınayla ilgili birkaç söylenti var. Ne kadar doğrudur bilemiyoruz ama eliniz kirliyken gözünüze ve yüzünüze sürmeyin, elinizi yıkayın talimatından sonra kişiler kınaya yöneldi.” Açıklamasını yaptı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir