EkonomiGündem

Araç Sahiplerine Kötü Haber ! Benzin Fiyatlarına Zam Geliyor

Geçtiğimiz hafta benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe büyük indirimler yapılmıştı. Bunun ardından araç sahiplerine haftanın ilk gününde kötü haber geldi. Benzin fiyatlarına zam yapılacak.

Geçen hafta yapılan iki büyük indirimin ardından araç sahiplerini üzen bir gelişme yaşandı. Buna göre benzin litre fiyatına zam yapılacağı ifade edildi.

7 KURUŞ ZAM YAPILACAK

Konu ile ilgili olarak benzinin litre fiyatına 7 kuruş zam yapılacak. Ayrıca zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

1 Ocak’ta 6,98 TL olan İstanbul’da benzinin litre fiyatı, bugün itibarıyla 5,48 seviyesinde bulunuyor. 1 Ocak’ta 6,56 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı da bugün itibarıyla 5,70 TL’de satılıyor.

Benzin Fiyatlarına Zam Bekleniyor
Benzin Fiyatlarına Zam Bekleniyor
1.1 LİRA İNDİRİM YAPILMIŞTI

Bilindiği gibi petrol fiyatları düşmüş ve bu bağlamda benzinin litre fiyatına geçen hafta iki büyük indirim yapılmıştı. İndirim toplamda 1,1 lira olmuştu. Bu indirimler kapsamında motorinin litre fiyatı benzin fiyatlarından pahalı olmuştu.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir