Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 Mart 2020 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınlandı. Toplamda 6 kişinin istihdam edileceği bildirilen ilanda, kadroya kabul edilen adayların sözleşmeli bilişim personeli statüsünde görevlendirileceği açıklandı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için başvuru şartları ve başvuru tarihi ile ilan detayları haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı 6 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuranlar arasından seçilen personellerin ağ uzmanı, yazılım (Asp.Net) uzmanı ve sistem uzmanı kadrolarında görevlendirileceği açıklandı.

Sözlü sınav yapılacak

Kurum başvuru yapmak isteyenlere KPSS 70 şartını sağlamasını istedi. Başvuru şartını sağlayan adaylar arasından seçilenlerin, 28 – 29 – 30 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre alımı gerçekleştirilecek.

İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir