Vakıfbank, Akbank ve Merkez Bankası Banka Personeli Alımı Yapıyorlar

Bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza 3 farklı banka tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. 

Merkez Bankası KPSS puan sıralaması esasına göre 65 personel alımı yapacak. Vakıfbank ise yazılı sınav usulü ile tek bir kadrodan personel alımı yapacağını duyurdu. Akbank ise sözlü sınav ile 3 farklı kadroda personel alımı gerçekleştirecek. 

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Merkez Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını ilan etti. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan personel alımlarında 65 personel istihdam edilecek. Bu kapsamda Merkez Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda 5 Denetçi Yardımcısı, Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı ve Merkez Bankası Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı ilan edildi. 

VAKIFBANK PERSONEL ALIM İLANI

Vakıfbank kendisine ait kurumsal internet sayfası üzerinden  yayımladığı bir ile personel alımı yapacağını duyurdu. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre alımlarda Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için alım yapılacak. İlan metninde yer alan lisans bölümlerinden mezun adayların başvuru yapabileceği ilanda yaş şartı bulunuyor. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında 3 pozisyon için alım yapılacağı bildirildi. Bankanın farklı şehirlerinde yer alan banka şubelerine gerçekleştirilecek alımlarda  Gişe İşlem Memuru, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ve Yarı Zamanlı (Part Time) Asistan kadrolarına alımlar yapılacak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Söz konusu personel alım ilanlarına dair tüm ayrıntıları, başvuru süreçlerini ilanlara dair tüm bilinmesi gerekenleri aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkez Bankası personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Akbank personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Vakıfbank personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Banka Personeli ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir