Gündem

La Casa De Papel oyuncusu corona virüsüne yakalandı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye’de de çok sevilen La Casa De Papel dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber geldi. Dizide müfettiş Raquel Murillo’ karakterini canlandıran Itziar Ituno, corona virüsüne yakalandı.

Corona virüsü siyasilerden, sanatçılara, futbolculardan, oyunculara kadar çok sayıda insana bulaştı. Kaynağı Çin olan ölümcül virüs İspanyol dizisi La Casa De Papel’in ünlü oyuncusunda da tespit edildi. Dizide müfettiş Raquel Murillo’ karakterini canlandıran Itziar Ituno, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında corona virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Bunun ne kadar ilerleyeceğini daha bilmiyoruz!

Ünlü oyuncu instagram uygulaması üzerinden yaptığı paylaşımda, “Cuma gününden beri ateş ve kuru öksürük gibi semptomlarım vardı. Bugün testin sonuçlarını aldık. Pozitif çıktı. Benim durumum hafif ama bünyesi zayıf insanlar için çok tehlikeliyim. Bu bir saçmalık değil, farkında olun, hafife almayın, hayatı tehlikede olan bir sürü insan var. Bunun ne kadar ilerleyeceğini daha bilmiyoruz. Şimdi dayanışma zamanı. Evde kalın ve başkalarını koruyun! Kendinize iyi bakın.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir