İş Bankası Memur Kadrosu İçin Alım İlanı Yayımladı

İş Bankası kendisine ait internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Memur pozisyonuna yapılacağı açıklanan personel alımına dair bilinmesi gereken tüm ayrıntıları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI MEMUR ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, Bankanın İstanbul’da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilmek üzere Sınav usulü ile Memur alımı yapılacağı açıklandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası tarafından yayımlanan memur alım ilanı için adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarının başında öğrenim şartı yer alıyor. Bu şart kapsamında adayların aşağıda yer alan resimlerde bulunan bölümlerden birinden mezun olması gerekiyor. 


Yukarıda yer alan öğrenim koşullarını sağlayan adayların ayrıca aşağıda yer alan genel ve özel başvuru koşullarının tamamına haiz olmaları isteniyor. 

Bu koşullar arasında, ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (1 Nisan 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.), Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen resimde yer alan bölümlerinden mezun olmak, İstanbul ilinde ikamet etmek. Erkek adaylar için en geç 1 Nisan 2019 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak. Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak. Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.” koşulları bulunuyor.

Bu şartların dışında adayların ek olarak İş Bankası tarafından daha önce gerçekleştirilen Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını, 22 Mart 2019 tarihine kadar yapacaklar. Başvurular cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılacak.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

Banka Personeli Alım İlanlarından Haberdar Olmak için Bizleri Takip Edin

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir