Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapan Devlet Kurumları

Şubat ayının son günleri itibariyle sözleşmeli personel alım ilanı yayımlayan ve başvuru süreci devam eden tüm ilanları derledik. 

SÖZLEŞMELİ KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI

Bu alım ilanları arasında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanları yer alıyor. İlanlarda ayrıca KPSS puan sıralaması esasına göre yapılan alımların yanında KPSS şartı olmadan da başvuru yapılabilecek alım ilanları yer alıyor. 

Bu çerçevede sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını ilan eden devlet kurumları, alım yapılacak kadrolar ve alım ilanlarına başvuru detaylarına ilişkin bilgileri sizlerle derledik. 

ALIM YAPACAK KURUMLAR

DPB veya İŞKUR üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran 7 farklı kamu kurumu var. 

Bu kurumlar Milli Eğitim Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı, Kocaköy Belediye Başkanlığı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi bulunuyor. 

ALIM YAPILACAK KADRO BİLGİLERİ

Sözleşmeli kamu personeli alımı için ilan yayımlayan kamu kurumlar çok çeşitli pozisyonlarda personel alımları yapıyorlar. Bu kadrolardan bazıları şu şekilde,

Sağlık personelleri, uzman ve uzman yardımları, bilişim personelleri, Sosyolog,  Eczacı, Hemşire, Ebe, Çeşitli Branşlarda Sağlık Teknikeri.

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan şartları sağlamaları gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda, atanmaya engel bir durum bulunmamak, 

Bu şartların dışında adayların ayrıca KPSS, Öğrenim, Yaş, Deneyim, Sertifika, Belge ve bunun gibi tüm özel şartları sağlamaları isteniyor.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Yayımlanan ilanlara dair tüm detayları aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Mühendis ve Asistan Alım İlanı Yayımladı

Kocaköy Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Yozgat Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Sözleşmeli Kamu Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir