Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Enerji Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Resmi Gazete’de yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yayımlanan personel alım ilanına dair bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

Enerji Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair bilinmesi gerekenler şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Enerji Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere alım yapılacağı açıklanan sözleşmeli personellerin; Bilişim Personeli kadrosuna alınacağı ilan edildi. İlan metninde alımların KPSS ve YDS puanları esas alınarak yapılacağı açıklandı. Enerji Bakanlığı’nca yayımlanan personel alım ilanında ayrıca alımlarda toplam 6 personel istihdamı sağlanacağı açıklandı.

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesine yapılacak olan personel alımları için bazı koşullar bulunuyor. Bakanlık tarafından belirlenen ve ilan metninde yer alan bu genel ve özel koşullar şu şekilde;

Öncelikle ilana başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel şartları taşımaları isteniyor.

Bunun yanında adayların Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel en az 2 (iki) programlama dili bildiğini belgelemeleri, Erkek adaylar için askerlik ile ilgili terhis, muafiyet veya son başvuru tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıl erteletmiş olmak kaydıyla ilişiği bulunmamaları, . 3 (üç) katına kadar olan pozisyonlar için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmaları, . 4 (dört) katına kadar olan pozisyonlar için en az 10 (on) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmaları şartlarını sağlamaları gerekiyor.

İlana başvurular için talep edilen öğrenim koşulu;

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak.

BAŞVURULAR NEREYE NE ZAMAN YAPILACAK?

Resmi Gazete üzerinden adaylara duyurulan personel alım ilanına göre alımlara başvurular 25/03/2019 tarihinde başlayıp 05/04/2019 tarihinde sona erecek. İlana başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir