Gündem

Üç şehirde sağlık çalışanlarına ulaşım ücretsiz olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, corona virüse karşı mücadelede en önemli rolü oynayan sağlık çalışanlarına üç şehirde ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayıları artarken sağlık çalışanlarına vatandaşlardan ve yetkililerden destekler artıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, corona virüse yakalanan hastaların iyileşmesi için çaba gösteren bütün sağlık çalışanlarıne teşekkür ederek, İzmir, Ankara ve İstanbul’da sağlıkçılara ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı. Bakan Turhan, “Bu savaşın en önünde her türlü tehlikeyi göze alarak görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Biz de işlerinden yorgun argın evlerine dönecek sağlık çalışanlarımızı İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İzban’da ücretsiz olarak ağırlayacağız. Söz konusu uygulama bugün itibarıyla başlayacak.” dedi

Sadece kimlik göstermek yeterli

Sağlık Çalışanlarına ücretsiz ulaşım uygulamasından faydalanmak için sadece kimlik göstermenin yeterli olacağını ifade eden Bakan Turhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ailesi olarak sağlık çalışanlarının fedakarca mücadelelerinde her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.
Turhan, tüm Türkiye gibi tüm sağlık çalışanlarımızı ayakta alkışladıklarını sözlerine ekledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da daha önce yaptığı twitter paylaşımında sağlık çalışanlarına destek için “üç gün üst üste alkışlayım” çağrısında bulunmuştu.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir